Nieuwjaarswandeling

Na een heel rustige jaarwisseling (zoals jullie gisteren konden lezen ben ik geen “believer” van oud & nieuw) was ik vanochtend al om 7 uur op.

Ik was zelfs een uurtje vroeger al eens door het raam gaan piepen en de toestand van de weg gecontroleerd. Er werd immers kans op gladde wegen gegeven. Daar was echter niets van te zien. Onderweg naar mijn plaats van afspraak, de parking van C.C. De Mol in Lier, was trouwens ook weinig beweging te zien.

Het was behoorlijk fris en er stond bijwijlen een guur windje maar verder is de Nete in Lier perfect voor een wandeling. We waren dan ook niet de enige vroege vogels op deze Nieuwjaarsdag. Verschillende wandelaars maar vooral joggers genoten van de omgeving.

Het wandelen ging prima, het niet-wandelen ging iets moeilijker. Café Waregem : gesloten. Café Wimbledon : gesloten. Alle cafés op het Zimmerplein, in de Eikelstraat en op de Markt : gesloten.

Onze half-way-tea hebben we dan maar op een bankje aan de vesten gedronken. We hadden immers ons thermoske thee bij. En onze after-walk-drink hebben we bij bakker Thijs aan de Markt gedronken.

IMG_8705.jpeg

IMG_8714.jpeg

IMG_8696.jpeg

IMG_8733.jpeg

IMG_8750.jpeg

Volgende week zijn er terug georganiseerde wandelingen waaraan we kunnen deelnemen.