Oud en Nieuw

Oudjaar, Nieuwjaar … sommigen kijken er weken naar uit, ik ben bijzonder blij wanneer deze dagen achter de rug zijn. 

Ik vind het namelijk een de meest overroepen feestdagen van het jaar. Voor mij is het namelijk eenvoudig : ik ben afgelopen vrijdag naar huis gegaan met een hoop werk op mijn bureau en maandag ga ik terug en die berg ligt daar nog altijd.

Het feit dat we 2017 moeten schrijven in plaats van 2016 verandert daar niks aan.

En dan nog al die telefoontjes of mails die beginnen met “om te beginnen alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar” terwijl je vaak weet dat ze je voor de rest van het jaar zullen negeren of zelfs tegenwerken. Handen geven, drie kussen geven … pfffff

Uiteraard zijn er altijd mensen die het wel goed menen, waarschijnlijk wel de meerderheid, maar het doet me weinig of niets. Ik heb er niets mee.

Dit gezegd zijnde … Beste wensen voor het nieuwe jaar wink.

20162017.JPG