Kerstwandeling in Lier

Wat als … er een wandeling is in Lier met vertrek in de straat van je loopmaatje?

Dan spreek je natuurlijk om eens samen te gaan wandelen in plaats van te gaan joggen. Even leek het wel of ik niet in Lier zou geraken. Zelden zoveel verkeer gezien op weg naar Lier (en terug trouwens ook).

Vaak ben ik de eerste op de afspraak maar door de file onderweg was ik grandioos verslagen door Conny. Nu ja, we zouden toch maar de 6km doen dus tijd genoeg. Even Sally en zoontje Cédric opgehaald en naar het vertrekpunt gegaan.

De wandeling op zich was heel leuk. Ik heb zes jaar school gelopen in Lier en er ook zes jaar op internaat gezeten. Ik ga al jaren naar Lier om te joggen. Dan zou je denken dat je de stad wel kent maar ik toch weer op veel plaatsen geweest waar ik nog nooit eerder ben geweest.

Uiteindelijk hebben we een heel gezellige namiddag gehad met net geen 8 km op de teller.

wandelen 20161210.JPG

IMG_8291.jpeg

IMG_8334.jpeg

IMG_8343.jpeg