Toneelwandeling

Na het wandelloze stormweekend vorige week waren we vastberaden om dit weekend wel te gaan wandelen. Wandelen is immers de beste manier om de frustraties en irritaties van de afgelopen werkweek uit uw systeem te krijgen.

We kozen nog eens voor een knooppuntenwandeling die ons van het centrum van Poederlee naar het IJssloeberke in Tielen zou brengen. Ik had immers al zo vaak tegen Conny opgeschept over hoe lekker het ambachtelijk ijs van het IJssloeberke wel is dat ik eindelijk eens met bewijzen op tafel moest komen.

Het is trouwens bevestigd … het ijs is er bijzonder lekker. Het was ook lekker in Casa Luna in Poederlee Dorp waar we na onze 12,5 km lange wandeling zijn gaan eten.

Om de dag af te sluiten zijn we dan naar de Evenementenhal in Vorselaar gegaan. Daar gaf het V.A.T., het Vorselaars Amateur Toneel, zijn zesde en laatste voorstelling van De Nonnen van Navarone. In dat stuk van Anton Klee besluiten de 5 resterende nonnen in het klooster dat de normen te vervaagd zijn en dat ze terug volgens strengere regels moeten leven. Dat geldt ook voor de twee paters die af en toe op bezoek komen.

Ze zullen nooit in aanmerking komen voor een Oscar maar de acht acteurs en actrices hebben wel het beste van zichzelf gegeven en hebben ons vooral 2 uur laten lachen en gieren. We zaten op de eerste rij zodat we ook nog extra konden genieten van de gezichtsuitdrukkingen van de acteurs. Gewoon zalig. Mooie afsluiter van een gezellige dag.

wandelen 20161126.JPG

IMG_5869.jpeg

IMG_5834.jpeg

IMG_5843.jpeg

WP_20161126_22_30_39_Pro.jpg