Storm

Als wandelaars kan je ons zeker niet in het hokje van de “zondagwandelaars” stoppen. Daarvoor hebben wel het afgelopen jaar al teveel meegemaakt. We hebben kniediep door het water gewandeld en we hebben stevige winden getrotseerd.

Maar toen er voor vandaag een heuse storm met rukwinden tot 100 km/u werd voorspeld vonden we het toch raadzaam om een rustdag in te lassen. Achteraf gezien bleek dat de juiste beslissing te zijn geweest.

En wat doet een man dan op een wandelvrij weekend waarin het geen weer is om een hond in buiten te sturen ? Hij kijkt DVD. Ik heb er een ruimteweekend van gemaakt met films zoals The Right Stuff, Apollo 13, Mission to Mars en natuurlijk Kuifje en Mannen op de Maan.

Ik hoop wel dat het volgend weekend terug wandelweer is. Eén weekend zonder wandelen dat gaat nog maar twee … ?