Tussen Vaart en Dijle

De buienradar heeft zich vergist vandaag! Normaal gezien zou ik daar boos over zijn maar vandaag niet. Er werd immers vanaf 14u lichte regen voorspeld in Boortmeerbeek. Laat ons daar nu 3 uur te hebben gewandeld, tussen 14u en 17u en we hebben geen druppel regen gezien of gevoeld. Wel hebben we bijna 12 km gewandeld in de omgeving van Boortmeerbeek.

Een streek waar we zelden komen om te wandelen maar dat blijkt ten onrechte te zijn. Het was immers een mooie wandeling, een mooie maar wel “andere” wandeling. Het is moeilijk uit te leggen. Enerzijds zaten we bijna constant in de mooie natuur maar anderzijds waren industrie- en woongebieden nooit veraf.

Toch hebben de organisatoren van de Boortmeerbeekse KWB een zware fout gemaakt. De “rust” onderweg was in een gezellig volkscafé “De Brug”. Toen we echter iets voor vijven terug aan de KWB-chalet kwamen was daar alles al aan de kant gezet. Geen “after-walk-tea” dus. Toch wel een minpuntje vinden we.

De terugweg naar huis verliep, net als de heenrit, in de regen … veel regen.

wandelen 20161106.JPG

IMG_5678.jpeg

IMG_5727.jpeg

IMG_5728.jpeg