’t Kruiske

Wat moet je doen na die eerste werkweek na een vakantieperiode, een week die altijd zwaarder is dan andere werkweken, ook al heb je op donderdag een goed concert gezien?

De beste remedie om tot rust te komen is wandelen. Dat hebben we deze namiddag weer bewezen.

Het zag er in het begin wel slecht uit. Rond de middag regende het immers behoorlijk. Maar ja, mensen die eerder dit jaar wandelingen hebben gemaakt waarbij ze tot aan hun knieën in het water stonden, laten zich niet afschrikken door een buitje.

We hadden afgesproken aan ’t Kruiske in Bevel, een perfecte locatie van waaruit je in alle richtingen mooie wandelingen kunt maken. Al snel zaten we aan de oevers van mijn geliefde Nete. Even snel was het tijd om onze regenjassen uit te doen. De zon was immers door de wolken gebroken.

De Nete hebben gevolgd tot aan Herberg De Boekt in Gestel. Nog een geluk dat we deze wandeling vandaag deden en niet volgende week want wat lezen we daar : “Jaarlijks verlof vanaf 3 oktober”.

Na een verfrissing werd de tocht verder gezet richting Bevel Dorp. Even was het onduidelijk welke richting we moesten volgen maar daar waren we snel uit. De tweede helft van onze wandeling ging trouwens over “onbekend terrein”. We hebben al behoorlijk wat wandelingen in die buurt gedaan en toch blijven er dus nog stukken over waar we nog niet waren geweest.

Na 13,70 km waren we terug aan ’t Kruiske. De zoveelste geslaagde wandeldag. Prachtig weer gehad, fantastische wolkenformaties gezien en een gezellige babbel gedaan. Meer moet dat toch niet zijn?

wandelen 20161001.JPG

                15.jpeg

                23.jpeg

                41.jpeg