Donker

Mocht het nog niet opgevallen zijn … de dagen beginnen te korten. Nu ja, dat kan uiteraard niet want er zitten nog altijd 24 uur in één dag. Ik bedoel maar dat er steeds minder daglicht is.

Vóór mijn vakantie naar Wales was het nog licht wanneer ik terug naar huis reed na mijn wekelijkse loopafspraak in Lier. Vandaag was het dus al donker (al dacht die Nederlander die voor mij reed daar blijkbaar anders over want die vertikte het om zijn lichten aan te zetten, ondanks het vele geknipper van mijn kant).

Dat is echt wel jammer (niet dat van die Nederlander, wel dat van dat daglicht). Dat betekent immers dat we binnenkort terug onze “Mallekotroute” zullen moeten lopen in plaats van onze Neteroute.

Nu ja, dat is voor binnenkort. Vandaag ging het nog gewoon langs de Nete. Het ging behoorlijk vlot al hebben we het heel rustig aan gedaan. Ik heb deze maand tenslotte al meer dan 100 km gewandeld en ik ben geen twintig meer hè.wink

lopen, joggen, wandelen