Keuzes

Vandaag naar de cameradokter geweest in Turnhout.

Hij is de natte wandeling van twee weken geleden immers nog steeds niet te boven gekomen.

De dokter zei dat de camera zonder problemen zou kunnen worden opgestuurd naar het diagnosecentrum van Canon. Maar dat kost al onmiddellijk 75 euro. Daar zouden dan nog de herstellingskosten bovenop komen, in de veronderstelling dat hij kan hersteld worden. Voor je het weet zit je aan enkele honderden euro’s.

Wil ik die inspanning nog wel doen voor een camera die al enkele jaren oud is (en die zelfs niet meer wordt gemaakt) ?

Ik heb dan toch maar besloten om een nieuwe body te kopen. Vereisten waaraan de body moest voldoen ? Uitklapbaar LCD-scherm en een batterij LP-E8 zodat ik de batterijen van de oude camera nog kan gebruiken.

Veel keuze is er dan niet meer. Ik ben dan ook trotse eigenaar van de CANON EOS 700D. Die is quasi hetzelfde als mijn oude 650D alleen is het scherm een touchscreen. Hij mag morgen al direct mee naar de Westhoek waar we een wandeling gaan maken in de buurt van de Kemmelberg.

canon eos 700.JPG