Berthoutwandeling

                .jpegNa de technisch moeilijke en fysiek zware wandelingen in Wales deed het deugd om vandaag nog eens gewoon door de vlakke Kempen te wandelen. Het deed ook wel deugd om niet tegen mezelf te moeten praten J.

Ik had met Conny afgesproken in Hallaar waar de plaatselijke KWB de Berthoutwandeling hadden georganiseerd. Er was keuze uit 4 afstanden : 5 – 8 – 13 of 16 km. Wij gingen voor de acht. We waren echter nog geen anderhalve kilometer ver of we hadden al snel door dat we niet meer op het parcours zaten. Gewoon rechtdoor gaan maar en we zouden wel zien waar we uit zouden komen.

Het duurde inderdaad niet lang of we zaten terug op het juiste pad. Door onze vergissing hadden we echter maar 6 km op de teller staan. En dat is echt niet voldoende om onze wandelschoenen voor aan te doen. Na een drankje besloten we dan maar om het parcours van de 5 km ook te doen.

Zo hebben we de namiddag toch nog afgesloten met een wandeling van 11 kilometer. Het was niet de mooiste wandeling die we ooit hebben gedaan maar wel een heel relaxte wandeling.

                2.jpeg

                10.jpeg

                9.jpeg

                12.jpeg

wandelen, kwb, hallaar