Powis Castle & Gardens

Toen ik vanochtend wakker werd wist ik al dat het een vrij grijze dag zou worden. Door het venster zag ik immers een rode gloed en iedereen weet dat “red sky at night, sailor’s delight; red sky at dawn, sailor takes warn”.

Het is inderdaad een vrij grijze dag geworden maar zonder echt regen te hebben gezien. En af en toe kwam de zon eens piepen.

Op het programma vandaag … 200 km met de auto rijden, goed voor 4 uurtjes rijplezier. En dat plezier is echt letterlijk te nemen. Uiteraard erger je je wel eens aan “taffelaars” die in de weg rijden maar voor de rest was het zalig rijden. Als ik nog een bewijs moest hebben dat “onzen Blacky” gemaakt is om te rijden dan heb ik dat vandaag wel gekregen. Nagenoeg geen enkel recht stuk weg gehad maar daar heeft ‘m dus geen enkel probleem mee.

Onderweg van Tal-y-Bont naar Brecon even een tussenstop gemaakt in Welshpool waar ik Powis Castle & Gardens heb bezocht. Een typisch Brits landhuis met een gigantische tuin. Een tuin waarin je zonder problemen 2 kilometer kunt wandelen zonder tweemaal op hetzelfde plekje te komen.

En zo zit ik nu in Brecon, klaar om aan het tweede deel van de vakantie te beginnen.

IMG_7360.JPG

IMG_7389.JPG

IMG_7410.JPG

IMG_7430.JPG

IMG_7440.JPG