Hoed

Nog ene keer slapen en de vakantie begint pas echt.

Vóór ik het land van de rode draak onveilig ga maken stond er nog een wandeling in de stad van de schapenkoppen op het programma.

Eigenlijk moest dat niet speciaal Lier zijn. Het mocht ook een andere stad of gemeente zijn, zolang er maar een winkel van AS Adventure was. Zowel Conny als ik had immers een geschenkbon van 24 euro gekregen van AS Adventure omdat wij “als trouwe klant bij hen in de bovenste schuif liggen en derhalve een gratis shoppingbudget van 24 euro kregen”. Nu ja, “gratis” … je moest wel minstens voor  50 euro kopen maar toch, het blijft een mooie korting. De wandeling in Lier was dan ook zodanig uitgestippeld dat een klein ommetje hebben gemaakt naar de AS Adventure winkel.

Conny had een rugzak nodig en ik … een hoed. Jawel … een hoed. Ik merk dat een baseballpet me meer en meer begint te irriteren tijdens het wandelen op warme dagen. Dus probeer ik het eens met iets anders namelijk met de Tilley TH5, een hoed die niet alleen bescherming teven UV zou moeten geven maar ook tegen de regen en bovendien ook nog “ademend” zou zijn. Ik zal volgende week wel zien of het werkt.

Uiteindelijk hadden bijna 13km op onze teller staan.

wandeling 20160903.JPG

tilleyth5.jpeg

IMG_6951.jpeg

IMG_6971.jpeg

IMG_6954.jpeg