Kongee

Even dacht dat het nooit zou komen maar vandaag om 16u was het er ineens … het begin van mijn jaarlijkse “grote” vakantie. Nu ja, van mijn halfjaarlijkse grote vakantie want wij hebben zoveel verlofdagen dat ik ook in juni 3 weken vakantie kan nemen. En ja dan is er nog die week in het voorjaar, die week in het najaar en die week in de winter.

Het is wel tof hoor. TV, Radio, nieuwssite hebben het allemaal over het einde van de vakantie en het begin van het schooljaar. Bij mij is het dus net andersom. En deze keer ben ik er echt klaar voor. Ik heb een tiental wandelingen waaruit ik kan kiezen. Mocht het echt slecht weer zijn in Wales (maar zo ziet het er niet uit) dan zijn er voldoende kastelen en abdijen om me zoet te houden.

Ik heb trouwens de vakantie goed ingezet met een bezoekje aan Stripwinkel Beo aan de Oude Vaartplaats. De strip die hij voor mij zoekt was nog niet binnen maar ik heb er nog voldoende andere strips gevonden.