Geshaa

Twee dagen gewandeld dit weekend en daartussen nog een beetje gewerkt ook.

Gisteren een toertje gedaan met vader in de rolstoel. Rustige wandeling door het dorp met een rustpauze bij de lokale Chiro die dit weekend hun jaarlijkse Dorpse Feesten hielden.

Of er vandaag zou worden gewandeld stond nog niet echt vast. Het was immers weer implementatieweekend. En dat betekent dat ik in de voormiddag weer paraat moest zijn om te kijken of de nieuwe programma’s en toepassingen werken zoals het hoort. Ik kan dat wel van thuis uit maar zelfs dan weet je nooit op voorhand wanneer het begint en wanneer het eindigt. Je weet wel wat de planning is maar planningen worden niet altijd gerespecteerd.

Gelukkig was dat vandaag wel het geval zodat ik na het eten richting Peulis kon vertrekken om wandelmaatje Conny op te pikken om dan enkele kilometers verder in Grasheide, ook wel gekend als Geshaa, te gaan wandelen.

Vandaag was het trouwens nog beter dan gisteren om te gaan wandelen. Niet te warm en een fris briesje. De wandeling op zich was ook mooi maar de organisatie had wel een steekje laten vallen. Bleek immers dat op de 9km route geen rustpunt voorzien was. Geen rustpunt betekent ook geen drankpauze (al hebben we wel altijd drinken bij). Gelukkig waren er de eigenaars van La Buena Vida (B&B die onlangs deelgenomen hebben aan “Met vier in bed”) die hun terras openden door dorstige wandelaars.

Na de wandeling nog gezellig nagepraat bij een Fanta Zero Lemon (waarvan ik dacht dat die niet meer gemaakt werd) en wandelplannen gemaakt voor september.

wandelen 20160827.JPG

wandelen 20160828.JPG

IMG_6726.jpeg

IMG_6735.jpeg

IMG_6748.jpeg