Vrijbroek

Af en toe is het leuk om je horizonten te verruimen.

En dat hebben we vandaag gedaan. In plaats van naar onze vertrouwde Netevallei te trekken kozen we voor het Vrijbroekpark in Mechlen als vertrekplaats.

Als ik me niet vergis ben ik daar een paar jaar terug wel eens geweest maar veel herinner ik me daar niet van. Ik had toen immers alle moeite om mijn toenmalig gezelschap, bestaande uit de kletstantes Ruth, Sally en Marleen, te volgen tijdens een 20 kilometerloop. Tijd om rond te kijken was er dus niet.

Vandaag was die tijd er gelukkig wel. Het Vrijbroekpark zelf valt al heel goed mee. En dat mag ook worden gezegd van de rest van de wandeling die ik via het knooppuntennetwerk had uitgestippeld. Het weer zat uiteraard ook goed mee. Het leek wel Brits weer : veel wolken afgewisseld met zon, veel wind en … warm.

Na ruim 12 km waren we terug in het Vrijbroekpark en om de Britse toon nog een beetje verder te zetten zagen we dat er vandaag cricket werd gespeeld.

De zoveelste geslaagde wandeling dit jaar met dank aan de weergoden.

wandelen 20160820.JPG

IMG_6665.jpeg

IMG_6691.jpeg

IMG_6681.jpeg

IMG_6715.jpeg