Verzamelen

porsche 911.JPGVolgende vrijdag ben ik officieel 8 maanden rookvrij!

8 maanden zonder sigaretten en vooral zonder (dure) bezoekjes aan die paar krantenwinkels in de buurt die “mijn merk” verkochten.

8 maanden die me dan ook behoorlijk wat centjes hebben uitgespaard. Want als je dat op jaarbasis begint te berekenen dan ging er letterlijk een berg geld in rook op.

Van het geld dat ik uitspaar kan ik me enkele excessen veroorloven. Zo zal ik binnen twee weken, tijdens de overtocht van Zeebrugge naar Hull, in een buitenkajuit slapen en niet, zoals het “gepeupel” in een standaard-binnenkajuit.

En zo ben ik ook een nieuwe collectie begonnen namelijk de Porsche 911 collectie. Iedereen kent wel de 911 … één van de meest iconische wagens allertijden. Ik ben een die-hard Ford fan maar een 911 mogen ze me altijd geven. Die zit op hetzelfde niveau als de Aston Martin DB9.De eerste twee stuks zijn al in mijn bezit, er zouden er nog 13 moeten volgen.

porsche 911 1963.jpg

porsche 911 1973.jpg