Moederdag

15 augustus … de enige echte moederdag! Wat kan je dan beter doen dan een fietstochtje maken met je moeder ?

Niet veel en daarom was ik kort na de middag dan ook bezig met het oppompen van banden en het controleren van de batterij (moeder rijdt immers elektrisch).

We vertrokken via Grobbendonk en Pulle naar Viersel. Daar namen we het jaagpad naast het Netekanaal richting Lier. We bleven dit volgen tot in Kessel waar een drankpauze namen in Het Badhuis. Daar was het wel een pak drukker dan op 18 juni toen Conny en ik daar een wandelstop hielden.

Toen zat er nog geen 5 man en was er van een terras geen sprake. De Rode Duivels speelden toen wel een wedstrijd tegen Ierland als ik het me goed herinner. Nu zat het terras overvol. Via de Vogelzangstraat reden we verder naar Nijlen waar we het jaagpad langs de Nete opzochten om zo terug naar Grobbendonk en tenslotte naar huis.

Tweeëndertig kilometer later stonden we terug voor de deur. De laatste 16 kilometer waren trouwens met (behoorlijk wat) tegenwind. Wind waar ik, zonder elektrische ondersteuning, iets meer last van had dan mijn moeder. Maar ja, ik had dan ook 15 wandelkilometers van gisteren in de benen.

FIETSEN 20160815.JPG