Plannen

plannen.JPGMet de drukte op het werk zou ik bijna vergeten dat ik binnen drie weken het Kanaal weer oversteek om mijn jaarlijkse vakantie door te brengen bij de bijna niet-Europeanen.

Net als vorig jaar in Schotland zal ook dit jaar de nadruk op wandelen liggen, al zal ik vermoedelijk iets minder kilometers doen en iets vaker iets bezoeken.

Ik hoop wel dat het weer goed genoeg zal zijn om Mount Snowdon te doen. Ik zit wel maar drie dagen in Snowdonia dus zeker is dat niet.

Ondertussen ben ik wel begonnen met het zoeken van wandelingen, afdrukken van wandelingen, downloaden van .gpx-bestanden van wandelingen, startplaatsen en parkeerplaatsen op de TomTom zetten, Ordnance Survey kaarten kopen via Amazon.com … kortom … ik ben mijn vakantie aan ’t voorbereiden.

Zomaar vertrekken zonder voorbereiding ? Dat kan ik niet. Trouwens, het plannen is bijna even plezant als de vakantie zelf.

walesplanning.JPG