TGIF

beo.JPGThank God It’s Friday.

Ik heb namelijk een bijzonder zware werkweek achter de rug. Je hebt projecten die echt op wieltjes lopen. Instructies voor IT perfect uitgeschreven, instructies door IT perfect uitgewerkt, testen die naadloos verlopen … kortom zalige projectjes om te doen.

Maar dan heb je ook draken van projecten. Projecten die uitlopen, nog eens uilopen, gefaseerd worden en waar geen eind aan lijkt te komen. Een echte oorzaak is er niet altijd. Het loopt gewoon zo.

Van één van dergelijke projecten had vorige week vrijdag de testperiode moeten zijn afgesloten. We zijn er in geslaagd om dat nog met een week te rekken maar dan moesten we vandaag een “GO” geven. Anders zouden we pas in november “live” kunnen gaan en zouden een hoop andere projecten vertraging oplopen. Het was bijzonder spannend maar we hebben het gehaald.

Ik heb vandaag gelukkig wel enkele “feel-good-momenten” gehad. Ik ben mijn reisdocumenten gaan afhalen. Ik heb een bezoekje gebracht aan mijn favoriete stripwinkel (en hij heeft nog eens bewezen waarom Beo Stripwinkel de beste winkel van het land is). En ik heb ticketjes besteld voor Status Quo.

Laat het weekend beginnen.