Coach

Het naar Lier gaan joggen op dinsdag is een traditie die al jaren bestaat.

De traditie dat we fietsbegeleiding krijgen van Cédric, het vijfenhalf jaar oude zoontje van loopmaatje, Sally is nog niet zo oud maar vandaag was hij weer van de partij (de vorige keer waren de kindjes van de buren dan weer belangrijker dan onswink).

Enfin, vandaag zat hij me al op te wachten op de stoep. Ik had gehoopt om ons klassieke rondje op het jaagpad te doen maar onze coach op de fiets zag dat anders. We moesten de vesten lopen. En dan niet de gewone vesten hoor, neen, wel de vesten met dat extra stukje in het begin want dat scheelt toch weer een paar honderd meter extra.

Toen we na een drietal kilometer ter hoogte van het begijnhof kwamen vertoonde onze coach plots tekenen van vermoeidheid. Zo erg zelfs dat we hem moesten duwen, zeker op de stukken die omhoog gingen Persoonlijk verdenk ik hem ervan van vermoeidheid te veinzen want op het einde ging het plots weer heel snel. Ze zeggen wel dat kinderen onschuldig zijn maar in dit geval zou ik toch twijfelen.

Anderzijds moet ik hem wel bedenken want voor de eerste keer in maanden heb ik nog eens 5km gejogd ! Wel jammer dat ik op dit moment het concert van Van The Man op de Lokerse Feesten mis.  

lopen 20160809.JPG