Gewonnen !

Het wekelijkse uitstapje naar Lier hebben we weeral gehad. Het lopen ging niet al te vlot wat misschien begrijpelijk is na een week met bijna 60 wandelkilometers. Maar het ging wel beter dan vorige week. Het was dan ook 10 graden minder warm en onze fiets op de beul was er niet bij.

lopen 20160726.JPG

Terug thuiskomen was vandaag wel prettiger dan anders. Ten eerste passeerde het IJssloeberke uit Tielen net voorbij onze deur met zijn wagentje. Als je dan weet dat die “den beste crème” uit de Kempen en omgeving verkoopt dan kan je gewoon geen neen zeggen.

Als je dan iets later de mailbox opent en daar 13 mails ziet met als titel “proficiat, je hebt gewonnen” dan zijn er twee mogelijkheden. Ofwel heb ik veel erfenissen gewonnen in Nigeria of … ik heb 13 Oheetjes op Ebay gewonnen. Het was uiteraard de tweede optie. Het oudste boekje is 44 jaar oud, het jongste slechts 39 jaar oud.

gewonnen.JPG

Gelukkig heb ik bij de verkoper al verschillende keren iets gekocht zodat ik weet dat ik kan vertrouwen op een goede kwaliteit. En de prijs valt ook goed mee.

Fijne dag gehad dus !