Back to work

Gelukkig had ik gisterennamiddag al een groot deel van de ongeveer 200 mails in mijn mailbox bekeken zodat er nog maar een twintigtal waren waar ik echt iets mee moest doen toen ik vanmorgen na twee weken vakantie terug ging werken.

Nog meer omdat mijn manager me al om 8u bij haar riep. “Luc, de komende vier dagen ga je je alleen maar met dit bezig houden. Al de rest, ook alle andere meetings, die mag je, of neen, moet je van mij cancelen. Je concentreert je enkel en alleen op dit. Je mag je wat mij betreft zelfs enkele dagen in afzondering zetten”.

Veel tijd om uit te rusten van de vakantie was er dus niet.

Al bij al ben ik de dag goed doorgekomen. Een pakje uit Engeland zorgde voor een flinke boost toen ik thuiskwam. Naast een mijn aanzienlijke collectie Coca-Cola autootjes en mijn eerder beperkte Ford collectie probeer ik ook mijn collectie Michel Vaillant auto’s waar mogelijk uit te breiden.

mv02.jpg

Het probleem is dat de meeste van die auto’s in Frankrijk te koop worden aangeboden voor (te) veel geld en met (heel) hoge verzendingskosten. Toen ik er vorige week een aantal te koop zag bij een Engelse verkoper heb ik geen seconde getwijfeld. Een derde goedkoper dan in Frankrijk en zeer aanvaardbare verzendingskosten. Bovendien heb ik met Engelse verkopers altijd al aangename deals gesloten.

De totale collectie staat nu op 19 stuks. Of er daar nog bijkomen weet ik niet. Er zijn er nog voldoende maar ik vind ze natuurlijk niet allemaal even mooi. De belangrijkste auto’s uit mijn favoriete verhalen heb ik nu dus waarom zou ik er nog bijkopen ? Maar ja, als ik weer zo’n aanbod zie …

mv01.jpg

Minder leuk nieuws kwam er dan weer van loopmaatje Sally. Zware verkoudheid maar als het echt “moest” dan zou ze wel een “efforke” doen en mee gaan lopen. Ik heb haar gezegd dat ze met een warme thee onder haar dekentje in de zetel moest gaan zitten. Ik ben wel gaan lopen maar dan gewoon thuis : 4,60 km in 33 minuten. Beetje saai zo zonder maatje maar ik heb het maar weer gehad.

lopen 20160621.JPG