Bryan

Als er één iemand is waar je kan op vertrouwen wanneer het op een geslaagd concert aankomt dan is het toch Bryan Adams.

Ik blijf erbij dat hij vóór “Everything I Do …” nog beter was maar ik ga om dat ene (hatelijke) nummer de rest van zijn oeuvre niet afbreken.

Iets langer dan normaal gewerkt gisteren om dan Conny op te pikken aan het Museum voor Schone Kunsten en verder naar het Sportpaleis te rijden. Eind april hetzelfde hadden we dezelfde afspraak voor Trixie Whitley. Toen was het wel een vrijdag en gevoelig drukker. Gisteren, op woensdag, viel dat al een stuk beter mee.

Ondanks het feit dat we vroeger op de parking reden was het er al drukker dan de vorige keer. Dat was ook het geval in de Time Out & Backstage waar we eerst nog een hapje gingen eten. Maar ja, dat zal misschien aan de generatie liggen (“we kunnen beter een beetje vroeger vertrekken, dan zijn we zeker op tijd daar en kunnen we ginder op ons gemakske nog iets eten”)

Om de tijd te vullen zijn we even over de Sinksenfoor gewandeld. Het was er beter en properder ten opzichte van vorig jaar (en er was ook meer volk). Attracties waar ik zou inkruipen stonden er echter (weer) niet.

Iets over half negen was het dan de beurt aan Bryan Adams. Ik ben de tel kwijt geraakt maar ik vermoed dat het ergens tussen 10 en 15 keer moet zijn dat ik hem aan het werk heb gezien. En hij verveelt me nooit (behalve tijdens “Everything I Do …”. Ik kan er niets aan doen maar elke keer haalt dat nummer het tempo uit het concert. En hij melkt het ook teveel uit.

Enfin, het was een heel goed concert. Die bimbo met haar te kort kleedje die zich op de rij achter ons stond belachelijk te maken buiten beschouwing gelaten dan toch. Behoorlijk irriterend maar ze stond gelukkig achter ons en niet voor ons.

Vandaag dan dagje recup gehad om uit te rusten van gisteren. Maar ik heb me toch ook nuttig beziggehouden met het maken van de wandelkalender voor de zomer en het najaar. Mijn huidige planning loopt immers maar tot overmorgen. Nog twee keer slapen (hopelijk toch) en de Zotte 50 beginnen !

adams.JPG