Herinneringen

De laatste weken wordt ik op Facebook gebombardeerd met herinneringen en meestal zijn dat dan herinneringen die betrekking hebben op de Roparun. 

Paaseitjes verkopen voor de Roparun, Roparuntrainingen, deelnames aan de Ronde van Zele, Roparunvergaderingen … het lijkt niet op de houden. Het is natuurlijk wel zo dat ik tussen 2006 en 2014 vrij intensief met de Roparun ben bezig geweest. Vooral toen ik teamcaptain was van 2009 tot en met 2012.

Met sommige Roparunners heb ik nog wel contact (al is het soms enkel via Facebook). Enkelen van hen, zoals Steven en Kurt, hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de 10 Miles. Toen Kurt zijn finishfoto op FB plaatste dacht ik eraan dat loopbuddy Sally ook had deelgenomen.

Ik dus snel naar de website van GVA om haar schitterende finishtijd van 1u24 terug te vinden. Toch ook maar even haar finishfoto opgezocht en wat bleek … dat was exacte dezelfde foto die Kurt eerder op FB had gezet. Waarschijnlijk hebben ze de volledige 10 mijl in elkaars buurt rondgelopen, niet wetende dat ze een gemeenschappelijke kennis haddensmile.

Het was er vandaag trouwens niet aan te merken dat Sally een zware inspanning had geleverd in Antwerpen. Ons (iets langer) toertje op de Netedijken ging wel vrij vlot. 33 minuten hadden we nodig voor 4,60 km.

lopen 20160419.JPG