Diamantwandeling

April is gekend voor zijn “grillen” en daarvan ben ik er vandaag enkele tegengekomen.

Voor mijn wekelijkse wandeling (een solootje vandaag) trok ik kort na de middag naar Nijlen. Daar had de plaatselijke KWB-afdeling de Diamantwandeling uitgestippeld. Bij het inschrijven kreeg ik al meteen een teleurstelling te verwerken. De 19,5 km uit de wandelgids bleek maar 17,5 km te zijn.

Achteraf gezien waren het er zelfs maar 16,8 en dat viel toch een beetje tegen. Het was geen lelijke wandeling maar toch wel een beetje een fantasieloze wandeling. Ik had er meer van verwacht. Het afpijlen had ook beter gekund.

Fotografisch gezien was het wel een fantastische wandeling. Zalige wolkenformaties gezien. Ok, de bijhorende regen, sneeuw of hagel moet je er dan maar bijnemen maar wat dat betreft was het een topwandeling.

wandelen 20160417.JPG

IMG_5311.jpeg

IMG_5351.jpeg

IMG_5397.jpeg

Meer foto’s zien ? Klik Hier