Gestelhof

Omdat er morgen weer moet worden gewerkt had ik vandaag afgesproken met wandelbuddy Conny aan ’t Kruiske in Bevel. Een prima startpunt voor een wandeling en achteraf ben je zeker dat je iets kunt drinken.

De wandeling ging richting Gestel, het pittoreske gehuchtje van Berlaar (al zou het met een kasseiweg nog net iets pittoresker zijn). Ik ben er al honderden keren doorgereden maar vandaag was de eerste keer dat ik bijvoorbeeld het kerkje (en het kleine kerkhof) bezocht.

Even verderop hebben we dan “hip” gedaan en zijn we naar het Foodtruckfestival in het Gestelhof gegaan. Het Gestelhof is in principe gesloten voor publiek dus daar moesten we van profiteren. We hebben er trouwens ook nog een heel smakelijke thee en koffie gedronken.

Waarom ze het Gestelhof gesloten houden is me een raadsel. Volgens mij hebben ze daar een potentiële goudmijn. Prachtig gelegen in een heel rustige omgeving, nabij wandel- en fietsknooppunten netwerken en ruimte genoeg om gasten te ontvangen, hetzij in B&B of zelfs hotel.

Daarna ging het via de oevers van de Nete terug naar café ’t Kruiske voor afterwalkdrankje.

wandelen 20160423.JPG

IMG_5409.jpeg

IMG_5415.jpeg

IMG_5432.jpeg

IMG_5476.jpeg

Meer foto’s ? KLIK HIER