Dixie Chicks

Na Ennio Morricone in februari werd het concertseizoen gisteren pas echt op gang geschoten door Dixie Chicks.

Als je me vraagt naar nummers van deze groep die in 1989 werd opgericht in Texas dan moet ik jullie teleurstellen. Ik weet alleen dat ze een mix van country en rock spelen. Maar ik weet vooral dat ze in 2003 de wereldpers haalden omdat ze beschaamd waren dat Bush ook uit Texas kwam. Zulke mensen verdienen alle steun en daarom had ik ook een kaartje gekocht.

Volgende keer dat ze nog eens komen ga ik weer een kaartje kopen maar dan wel omdat ze gewoon steengoed zijn. Twee uur echt genieten van geweldige muziek gebracht door uitstekende muzikanten. Hoogtepunt voor mij was Landslide maar dat is misschien omdat ik een grote fan ben van Stevie Nicks.

WP_20160416_20_56_51_Pro.jpg

WP_20160416_20_49_40_Pro.jpg