Radar

Yes, he did it again !

Het is me al vaker overkomen maar het blijft me toch een beetje verbazen. De buienradar heeft me weer niet in de steek gelaten.

Om kwart voor zeven viel de regen met bakken uit de lucht bij ons. Ik zat nochtans al klaar om te vertrekken naar Lier. Voor ik mijn loopafspraak zou annuleren toch maar even het internet geraadpleegd. Zowel de buienradar als de regenradar (van Meteovista) gaven aan dat het tussen half acht en acht uur niet zou regenen in Lier.

En ja hoor. Ze hadden gelijk. Het heeft tussen half acht en acht uur niet geregend (op een paar druppeltjes na). Onze 4,44 km op 33:22 minuten zijn dus droog gelopen.

Ik zat echter nog geen 5 minuten terug in de auto of het begon alweer te regenen.

Het mag ook al eens meezitten.

weer.JPG

lopen 20160405.JPG