Een drug te ver

Verpleegster Sabine Janssens wordt tijdens haar ochtendjogging naast de Nete in Lier vermoord. De politie, onder leiding van Bruno Somers en Paul De Winter, staat voor een raadsel. Sabine had immers geen enkele vijand en ze was door iedereen graag gezien.

Tijdens hun onderzoek worden ze geconfronteerd met een drugsdode. De jonge man is overlijdens tijdens een privéfeestje op zijn appartement.. Is er misschien een verband met de dood van Sabine ?

Als er nog meer doden vallen is dat verband wel duidelijk en moeten de twee speurders samenwerken met de drugsbrigade.

Er ontstaat paniek in het Lierse drugsmilieu en er vallen nog meer slachtoffers.

Een Drug te Ver is het derde verhaal rond het speurderstrio Somers & De Winter van Ludo Geluykens. En net als de andere vier andere boeken die ik in deze reeks al gelezen heb was het een vlotlezend, niet al te diepgaand, politieverhaal, uitermate perfect om even een halfuurtje te ontspannen na een zware dagtaak.

drugtevergroot.JPG