Bevel Kruiskensberg

Aangezien er morgen een “duurtraining” van 20km is gepland en aangezien dit op dit moment nog een tikje te ver is voor mijn wandelbuddy, hadden we afgesproken om vandaag een korte wandeling te maken.

Bij gebrek aan een “georganiseerde” wandeling in de buurt hadden we afgesproken aan Kruiskensberg in Bevel. Omdat we halfweg wel iets willen drinken had ik via http://www.wandelknooppunt.be een wandeling van 10 km uitgestippeld die eigenlijk bestond uit twee lussen van 5 km.

Bedoeling was om een tussenstop te maken in Café ’t Kruiske. We besloten echter om verpozing te nemen in Eetcafé Cruysberg, een nieuw café dat gisteren zijn opening kende (althans toch volgens het Laatste Nieuws : Klik hier om te lezen). We werden er alvast goed ontvangen en mochten zelfs eens proeven van de erwtensoep (met balletjes) en van de wortelpuree met chipolata. En dat smaakte zeker.

De eerste lus bracht ons richting Bevel Dorp, de tweede lus bracht ons naar de Nete. Je kan toch geen wandeling maken zonder ergens op de oevers van de Nete te komen. Of dat nu de Grote Nete, de Kleine Nete of de Lierse Binnennete is. Ik moet toch ergens water hebben gezien.

IMG_5145.jpeg

IMG_5134.jpeg

wandelen 20160402.JPG

Meer foto’s ? Klik Hier