Adellijke intriges

Baron Jean-Louis de la Faille, kunsthandelaar, wordt dood teruggevonden op zijn tuinterras. Hij blijkt na een fikse vuistslag met zijn hoofd op de terrasboord te zijn gevallen en is overleden aan de gevolgen daarvan.

Commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter, de Lierse speurders, moeten de zaak oplossen.

Robert, de zoon van de baron en eveneens kunsthandelaar is alvast verdachte nummer 1. Dan zijn er ook nog Petra, zijn tweede vrouw en Nathalie zijn ex-vrouw. En hoe zit het met Benito, de louche vriend van Robert uit het criminele milieu van Charleroi. Eén van de sporen leidt zelfs tot in Rusland.

Adellijke Intriges, het tweede verhaal rond het duo Somers & De Winter van Ludo Geluykens is politieroman maar toch is hij anders dan de andere. Het is namelijk van in het begin duidelijk wie door wie wordt vermoord en waarom. En toch blijft het aangenaam lezen en is het zelfs spannend. De vraag is immers of ze ermee weg geraken of niet.

Als je op zoek bent naar een boek dat garant staat voor enkele uren leesplezier dan moet je zeker eens Ludo Geluykens proberen.

intrigesgroot.JPG