Zondagwerk

Mijn ervaring heeft me niet in de steek gelaten! Gelukkig had ik mijn wandeling verplaatst naar gisteren want vandaag zou er niet veel van in huis gekomen zijn.

Ik moest dus testen tussen 10u en 12u. Maar omdat er deze nacht werd gewerkt aan de glasvezel verbinding tussen onze zetel in Antwerpen en in Brussel zou dit ook een beetje later kunnen zijn.

Toen omstreeks rond half tien inlogde las ik al onmiddellijk “één uur vertraging”. Een halfuurtje later was het al anderhalf uur en uiteindelijk kon ruim twee uur later dan gepland beginnen testen. Dat testen ging heel vlot en na een laatste conference call om half twee kon ik om kwart voor twee afsluiten.

Volgens mijn originele planning voor het weekend zou ik een kwartier gehad hebben om te eten, de vaat te doen en naar O.L.V. Waver te rijden om te gaan wandelen. Ik zal het nooit met zekerheid weten maar ik denk dat ik het niet zou hebben gehaald.

Wat ik rond 5u nog wel heb gedaan is mijn loopschoenen aangetrokken om een klein halfuurtje te gaan lopen. En dat ging verrassend vlot : 4km in 28:16. De start ging iets moeizamer maar de laatste 3 km gingen toch aan een tempo van 9 km/u. Dik tevreden dus.

lopen 20160320.JPG