Prematuur

Gisteren, het was eigenlijk al vrij laat, onverwacht een telefoontje gekregen van Yuri. Wie is Yuri ? Yuri is één van de verkopers in dienst bij Garage G.V.K. in Zoersel.

Bleek dat hij iets zwart met rode tinten had binnengekregen met daarbij een vrij belangrijk documentje. Dit dus twee weken vroeger dan verwacht.

Deze namiddag dan maar het aangename aan het nuttige gekoppeld en met de mountainbike naar Zoersel gereden om dat documentje op te pikken en natuurlijk al eens te kijken naar de boreling.

IMG_5286.jpeg

Ze hadden hem opgeblinkt en in de toonzaal gezet. Niet alleen om hem proper en droog te houden maar ook omdat het toch wel een beetje een publiekstrekker is. Hij had er dan ook geen problemen mee toen ik hem vroeg of ik hem mocht laten staan tot Goede Vrijdag.

IMG_5289.jpeg

Het lijkt misschien onbegrijpelijk dat ik niet zo rap mogelijk met deze schoonheid wil rondtoeren maar het past nu eenmaal beter in mijn planning wanneer ik hem dan ga afhalen. Bovendien is het een prematuurtje en dan kan het geen kwaad wanneer die nog even in de couveuse blijft.

IMG_5290.jpeg

Ik heb nu wel de gelegenheid gekregen om “onzen Blackie” eens van dichtbij te bekijken en hij valt enorm goed mee.

Dat kan trouwens ook worden gezegd van de fietstocht. De laatste 10 km met wind tegen vielen wat tegen maar dat kan gebeuren hé?

cycling 20160312.JPG