Buien en grillen

maart.JPG

De Maartse buien hebben hun naam al alle eer aangedaan. Vanochtend op mijn 2km lange fietstochtje van het station naar ’t werk al de volle laag gekregen. Regen en hagel met leuke rukwinden erbij. Ik kwam dan ook behoorlijk nat aan. Geen prettig begin van de dag dus.

Nu ja, de maand was gisteren al niet veel beter begonnen. Een kleine onvoorzichtigheid van één van de collega’s die instaan voor de “avondverwerking” eergisteren heeft ervoor gezorgd dat mijn dag gisteren echt niet aangenaam was. Je loopt de hele dag van hot naar her en ’s avonds heb je het gevoel dat je geen bal gedaan hebt.

Daarom was ik vastbesloten om ’s avonds zeker naar Lier te trekken voor een half uurtje joggen. Daar zat het weer gelukkig wel mee. Een beetje miezerige regen bij de start maar verder nagenoeg droog gebleven. Zoals was te verwachten na een zware dag viel het niet mee maar ik ben toch blij dat ik het gedaan heb. 4,2 km op 32 minuten.

lopen20160301.JPG

Vandaag ging het al iets beter op ’t werk. De gevolgen van de “onvoorzichtigheid” bleken al bij al nog mee te vallen. Ik moest wel vaststellen dat er door een andere “onvoorzichtigheid” van enkele weken terug een flink aantal bestanden op een verkeerde locatie waren gezet maar ook dat kregen de collega’s van IT vrij snel rechtgezet.

Om de werkdag af te sluiten trakteerde moeder natuur me dan maar op een fikse hagelbui om mijn reis naar huis aan te vangen. Gelukkig van korte duur.