Keuring

Voor de tweede keer op een halve maand tijd ben ik vandaag nog eens naar de autokeuring geweest. Deze keer was het wel met mijn eigen auto. Ik had gehoopt eraan te ontsnappen maar aangezien er over de nieuwe auto nog altijd geen nieuws is …

Na al die jaren blijf ik het toch een enerverende bezigheid die keuring. Ge ziet daar cijfertjes in rood of groen maar je weet natuurlijk niet of dat nu goed of slecht is. En zeker nu zou ik niet graag hebben dat ik nog veel kosten moet doen aan de auto.

Gelukkig heb ik me onnodig zorgen gemaakt. Er kwam een groen papiertje uit de printer gerold. Het lampje aan de nummerplaat was wel stuk maar dat vonden ze geen afkeuring waardig. Het was dus totaal niet nodig geweest om een pakje sigaretten te gaan halen (wees gerust, het was enkel in mijn droom vannacht, ik ben niet “hervallen” !).

Mijn snipperdag werd afgesloten met een halfuurtje joggen in Lier. Uitzonderlijk op maandag deze week op verzoek van mijn loopbuddy. In tegenstelling tot de vorige weken ging het behoorlijk aardig. Ons winterrondje van 4,30km op minder dan 31 minuten. Nu ja, er ging geen zware werkdag aan vooraf.

lopen 20160215.JPG