Smog

smog.JPGDe weersvoorspellingen zijn ook niet meer wat ze zijn geweest.

Ik was klaar om een hele dag vanachter het raam te zitten staren naar het slechte weer buiten. Wat kreeg ik te zien? Wolken en af en toe een (flink) streepje zon.

Mijn wandeling had ik gisteren al gehad maar het was toch te goed om binnen te blijven.

Daarom maar de loopschoenen aangetrokken en een halfuurtje gaan joggen. Er stond wel behoorlijk wat wind maar omdat ik meestal tussen de bomen loop had ik daar weinig of geen last van.

Waar ik wel last van had was de smerige en stinkende rook die tegenwoordig uit al die schoorstenen komt. De laatste tijd al eens door een woonwijk gewandeld? Dat pakt dus echt op uwen adem hè. En het is niet omdat ik ondertussen al 6 weken rookvrij ben dat ik er last van heb. Ik had dat daarvoor ook al.

Toch weer 4,44 km kunnen toevoegen aan het totaal.

lopen 20160207.JPG