Kramp

WP_20160206_13_32_30_Pro.jpgDe weersvoorspellingen voor morgen zijn niet al te best. Mijn wandelbuddy had gisteren al afgezegd. Waarom dan vandaag niet gaan wandelen? Voor vandaag werd er immers beter weer voorzien. Bovendien moest ik nog een paar zaken van de Lidl hebben. Die van Lille ligt op zo’n 7 km van de deur. Heen en terug zou dat via de wandelknooppunten ergens tussen 15 en 16 km moeten geven.

Even zag het er wel naar uit dat er helemaal niet gewandeld zou worden. Vanochtend vroeg ben ik immers op een onprettige manier gewekt door een kramp die in mijn kuit schoot. Nu ja, hij schoot er niet echt helemaal in maar wel genoeg om even heel veel pijn te hebben. Gelukkig niet genoeg om de rest van de dag rond te huppelen op één been.

Enfin, na ’t middageten met een lege rugzak naar Lille vertrokken, boodschappen gedaan en met 5kg boodschappen in de rugzak terug naar Vorselaar. Alles samen goed voor 15,50 km, 2u40 wandeltijd en zo’n 20 minuten winkeltijd.

Het stevige tempo en de gevulde rugzak laten zich nu wel voelen maar zoals ze zeggen “No Pain, No Gain”. Nog 16 weken tot de Zotte 50.

wandelen 20160206b.JPG