CYMRU

Het is gelukt !

Mijn jaarlijkse “grote” vakantie is geboekt. Na de Schotse Highlands vorig jaar trek ik dit jaar naar Snowdonia en vooral naar de Brecon Beacons in Wales. Op het programma? Wandelen … veel wandelen.

Even zag het er naar uit dat het niet ging lukken. De eerste 4 nachten zou ik doorbrengen in het noorden, de laatste 5 nachten in het centrum van Wales. Wanneer ik mijn bestelling doorgeef aan mijn reisconsulente Mandy van Carlsson Wagon Lits (ja ja … ik boek mijn vakanties nog via een reisbureau !), dan geef ik meestal een 1ste keuze en een 2de keuze hotel door voor elke bestemming. Omdat het toch al jaren lukt om mijn 1ste keuze te boeken besloot ik dit jaar om gewoon voor elke bestemming 1 hotel door te geven.

Je kan het al raden. Net nu was mijn 1ste keuze voor Snowdonia niet beschikbaar. Alternatief hotel uit de lijst kiezen dus. Veel keuze was er niet voor het noorden van Wales maar ik vond toch 3 hotels. Uiteindelijk is het de derde keuze geworden.

En zo zal ik in september dus eerst vier dagen overnachten in The Lodge in Conwy en 5 nachten in het Castle Hotel in Brecon.

Nog 7 maanden aftellen !

cymru.JPG