Aangenaam

wapenschild.JPGGisteren ben ik nog gewoon in Vorselaar gaan slapen. Vanochtend ben ik opgestaan in de aangenaamste gemeente van Vlaanderen.

Het stond in de krant dus het zal wel waar zijn zeker?

Het Nieuwsblad heeft nog eens in heel Vlaanderen gepeild naar hun gevoelens over hun dorp of stad.

Blijkt dat mijn dorpsgenoten, net als ikzelf trouwens het niet alleen aangenaam wonen vinden (score 9,2 op 10) maar dat ze er ook nog bijzonder fier op zijn (score 9 op 10). De gemiddelde score voor Vlaanderen is trouwens 7,7 op 10 (http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160124_02087374) .

Het IS hier natuurlijk ook prettig wonen al kan ik niet echt vergelijken aangezien ik nooit ergens anders heb gewoond. Er blijken 100 verenigingen te zijn in ons dorp. Verenigingen die altijd wel iets organiseren. Het gemeentebestuur doet ook zijn best om geregeld iets te organiseren. We hebben ook elk jaar één of meerdere wielerwedstrijden, een veldrit en enkele joggings.

Kortom … Vorselaar leeft en ik ben toch blij dat ik er ook mag leven.

vorselaar.JPG