Witloof

witloof.JPGEén van mijn favoriete groenten is witloof. Of het nu rauw is, of gestoofd, of opgerold in hesp en gegratineerd in de oven … het maakt niet uit. Witloof is altijd lekker.

Als er dan in Schriek een Witloofwandeling wordt georganiseerd, dan kan ik niet anders dan naar ginder rijden hè?

Na het middageten (er stond witloof op het menu … echt waar !), vertrok ik richting Schriek. Dat is tegenwoordig niet zo eenvoudig. Werken in Itegem, werken in Heist Goor … het zijn dit jaar toch geen gemeenteraadsverkiezingen hè?

De wandeling op zich was vrij mooi maar wel modderig. Koud was het zeker niet; Na 2u18 wandelen stonden er 11 km op de teller. Samen met de verplaatsing van mijn parkeerplaats naar de start en terug waren het er eigenlijk twaalf.

witloofwandeling.JPG

IMG_5086.jpeg

IMG_5089.jpeg