Ebay

Na een onderbreking van meer dan twee weken (met slecht weer, oudercontact en concerten als oorzaak) heb ik gisteren nog eens de verplaatsing naar Lier gemaakt voor mijn afspraak met loopbuddy Sally.

Het werd weer zo’n typische babbelloop waar de nadruk ligt op bijkletsen en iets minder op het lopen. We hebben wel onze 4,3 kilometer gelopen maar wel aan een gezapig tempo van 7:30 per kilometer. Maar ondertussen weet ik weer wat er op Argenta gebeurt en kent Sally de laatste roddels van VIVIUMwink.

lopen20151210.JPG

Vandaag heeft B-Post er dan voor gezorgd dat een heel vermoeiende werkweek toch nog met een vrolijke noot kon worden afgesloten.

Aangezien “de buit” op de Motor Show in Essen een beetje was tegengevallen heb ik maar de hulp van Ebay ingeroepen om mijn collectie aan te vullen. Kevin van Hart’s Collectibles uit Essex is dan iemand die altijd wel iets in zijn Ebaywinkel heeft staan dat me aanspreekt. Bovendien weet ik zeker dat ik bij hem waar voor mijn geld krijg. Auto’s in perfecte conditie, heel goed ingepakt en geen problemen met de verzending.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik op 180 transacties nog maar één keer een zending niet heb ontvangen. En dat was dan nog van een Belgische verkoper. Verder heb ik al aankopen gedaan in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië en Nederland maar allemaal zonder problemen.

cokecars.jpg