Essen

IMG_4773.jpegHet is al jaren een traditie dat ik 3 “vaste” verlofperiodes heb. Ik neem drie weken in juni en 3 weken in september. Daarnaast neem ik ook zeker de eerste week van december vakantie.

Behalve wanneer het weer tegenzit maak ik die week steevast een tripje naar het Duitse Essen in het Ruhrgebied. Niet om naar de Kerstmarkt te gaan maar wel naar de Grugahallen waar dan de Essen Motor Show wordt georganiseerd.

12 hallen vol met auto’s, de ene al mooier dan de andere. Eigenlijk is het zowel een tuningbeurs als een automuseum.

Ik ga vooral vanwege de modelauto’s die er worden verkocht. Dat zijn er de laatste jaren helaas steeds minder en minder. Er is nog wel voldoende keus om de 370 km heen en weer te rechtvaardigen maar op Coca-Cola gebied viel er dit jaar niet veel te rapen.

Ik heb wel enkele gadgets gevonden. Om het enigszins goed te maken heb ik dan maar enkele Mustangs meegebracht. De Coca-Cola autootjes koop ik later deze maand wel bij de Kevin op Ebay.

IMG_4821.jpeg

IMG_4872.jpeg

IMG_4893.jpeg

essenbuit1.jpg