Tickets

Nu het concertjaar zo stilaan op zijn einde begint te lopen wordt het tijd om werk te maken van het volgende jaar. Eigenlijk had ik daar nog niet aan gedacht maar de buurvrouwen uit Peulis hebben me aan het werk gezet.

En zo heb ik op een paar dagen tijd 8 concerten gepland voor 2016 (en er uiteraard ook tickets voor besteld). Ik start in Februari met Ennio Morricone in het Sportpaleis. In April staan al zeker Roger Hodgson (de stem van Supertramp weet je wel), Dixie Chicks en Trixie Whitley op het programma. Dat laatste concert belooft trouwens een knaller te worden want niet alleen gaan de buurvrouwen dan mee, ze brengen ook nog 2 vriendinnen mee. Ladies Night Out dus. Gelukkig heb ik op ’t werk al behoorlijk wat ervaring opgedaan.

In Mei volgen dan nog UB40, Yes en Bryan Adams.

In juni is er uiteraard nog Graspop en in de zomer Suikerrock. Misschien pak ik in April ook nog het optreden van Ensiferum in den Trix mee maar dat zal een last minute beslissing worden. Ik ken deze Finse groep helemaal niet maar als ze in de omschrijving spreken van rock met Keltische invloeden dan is mijn interesse wel gewekt.

2016 ziet er op muzikaal vlak in ieder geval veelbelovend uit.

Knipsel.JPG