Herfstkleuren

Normaal gezien had ik gisteren een behoorlijk zware werkweek afgesloten met een gezellige quiz, samen met 4 collega’s onder de naam Les Quizerables, maar door omstandigheden kon ik in laatste instantie helaas niet deelnemen.

Wat ik gisteren wel heb gedaan is mijn auto klaar laten maken voor de winter. Dat betekent winterbanden er terug onder en even laten controleren of alles klaar is voor de mogelijk strenge winter (want waren de Siberische ganzen niet vroeger in Engeland aangekomen?).

Geen quiz dus. Vandaag wel een wandelingetje gemaakt. Een dikke 6 km naar Grobbendonk en terug. En tijdens zo’n wandeling neem je natuurlijk een fotocamera mee. De herfst is immers hét fotoseizoen. Tenminste, dat vind ik toch. Al die kleuren, die overvloed aan paddestoelen … ik kan er echt van genieten.

 

IMG_1117.jpeg

IMG_1129.jpeg

IMG_1152.jpeg

Meer foto’s op Facebook: klik hier