Rolstoel

Aangenaam nazomerweer. Vrije zaterdag.

Wat doe je dan ? Je gaat een wandeling maken met je vader in de rolstoel.

In Grobbendonk was het vandaag retrokoers. Zo’n koers waar de fiets versnellingen aan het frame moet hebben in plaats van aan het stuur, waar je geen klikpedalen mag hebben en waar je haar op je benen moet hebben.

Wij dus te voet naar ginder. Het viel er wel wat tegen. Echt veel sfeer was er niet. Er was ook niet echt veel volk.

Maar ik heb wel een wandeling van ruim 8 km gedaan. Die afstand op zich is niet zo veel maar als je dan nog een rolstoel moet voort duwen dan ben je achteraf gezien toch blij dat je thuis bent. Vooral omdat de fiets- en voetpaden niet overal even egaal liggen en je constant moet “bijsturen” om de rolstoel op het rechte pad te houden.

De wandeling die morgen op het programma staat, de Duvelwandeling in Kessel, zal vermoedelijk iets verder zijn maar toch gemakkelijker.

 

wandeling20150926.JPG