TGIF

tgif1.JPGOef … ik heb het gehaald.

Die eerste week na een drie weken durende vakantie is toch nooit simpel. Het is ook wel verbazend hoe snel je terug in je gewone ritme hervalt. Op een paar uur tijd ben je eigenlijk vergeten dat je vakantie hebt gehad.

Komt daar nog bij dat er momenteel een grote reorganisatie bezig die ook een impact zal hebben op ons team. Binnen een paar weken zullen we helaas afscheid moeten nemen van enkele collega’s die hun carrière een andere wending geven en naar IT verhuizen. We zullen ze dan ook nog vaak genoeg zien maar ze zitten wel “in het andere kamp”. ’t Gaat raar doen in ’t begin.

Maar dat is voor later. Eerst genieten van het weekend. Een druk weekend trouwens. Morgen “retrokoers” in Grobbendonk, zondagnamiddag Duvelwandeling in Kessel en zondagavond naar de Roma in Borgerhout om te genieten van Joe Satriani.

Al ken ik hem eigenlijk vooral van naam, ik kijk er wel naar uit. De stukjes die ik al bekeken en beluisterd heb op YouTube zijn indrukwekkend. En als de Stef hem goed vond, dan zal ik hem ook wel kunnen smaken.