Camaro

Terug aan’t werk … terug op de trein … terug in de mallemolen.

Alhoewel, ik moet niet overdrijven. De dag is voorbij gevlogen. Er stonden behoorlijk wat mails in de mailbox maar echt dringende zaken waren er niet bij. Daar zou trouwens collega Heidi wel voor gezorgd hebben mochten ze er zijn geweest.

Op de heen- en terugreis is het wel wat drukker dan vóór mijn vakantie. Gelukkig ben ik vandaag in de nieuwste van Philippa Gregory begonnen (The Taming of the Queen).

En bij thuiskomst stond er een Chevrolet Camaro ss396 uit 1968 op me te wachten, vandaag toegekomen vanuit Frankrijk. Helaas was het een miniatuurversie maar toch …

Het was er wel één waar ik al lang naar zocht. Ik had uit dezelfde reeks al de Ford Mustang 1970, de Chevrolet Corvette uit 1953, de Ford Thunderbird uit 1955 en de Chevrolet Bel-Aire uit 1957 maar de Camaro ontbrak dus. Ik zocht ‘m al enkele jaren en vorige week vond ik hem bij een Franse verkoper op Ebay.

 

camaro.jpg

 

Nu moet ik enkel nog op zoek naar een Pontiac GTO en de reeks is compleet. Het moet wel een betaalbare versie zijn. Zo heb ik er bijvoorbeeld één gevonden in Australië maar die gaat boven mijn budget.

 

mb_cokecruisers.jpg