Back to Work

backtowork1.JPGHet lijkt alsof het gisteren was, de dag dat ik de (draai)deur op ’t werk achter me dichtdeed (letterlijk want ze draait momenteel niet automatisch) en vertrok voor 3 weken vakantie. Nochtans is het morgen al dat ik die deur terug moet opendraaien (al dan niet manueel).

De vakantie is echt voorbij gevlogen. De eerste twee weken in Schotland waren geweldig. De laatste week in België iets minder wat het weer betreft maar wel nuttig aangezien al de selder uit de tuin nu fijn of grof gesneden in de diepvries zit. Ook hebben de Coca Cola autootjes nog een deftige wasbeurt gekregen.

De laatste twee dagen van de vakantie werden feestend doorgebracht. Gisteren onze traditionele Team BBQ. Vermoedelijk de laatste in deze vorm aangezien ons team ingevolge een reorganisatie kleiner zal worden.

En vandaag stond er een uitstapje naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke om de 95ste verjaardag van mijn tante (en meter) te vieren.

Maar morgen is het dus terug “werkendag”. ’t Zal toch niet meevallen.

 

backtowork2.JPG