Jogging

Ik had er een beetje schrik van, die eerste keer terug gaan joggen na al die kilometers wandelen in Schotland.

Het was onterecht. Het ging behoorlijk vlot vanavond. Voor ik het besefte hadden we ons rondje van 4,50 km afgelegd in 32 minuten. Rustig gejogd en gezellig gekletst. Meer moet dat niet zijn op een dinsdagavond.

Het zal wel één van de laatste keren zijn dat we ons rondje langs de Nete kunnen lopen. Het begint immers vlugger donker te worden ’s avonds. Binnenkort zijn we dus terug veroordeeld voor een tochtje doorheen het industriegebied van Lier.

We zullen de fluo-hesjes al maar klaarleggen.

Ondertussen is er de afgelopen dagen heel hard gewerkt aan de vakantiefoto’s. De rotzooi is gedeleted, nu is het nog een kwestie van de beste te selecteren voor het traditionele fotoboek. En dat zal niet simpel worden.

 

lopen 20150915.JPG