Voorbereiding

checklist.JPGEen goede voorbereiding is het halve werk. Dat zegt het spreekwoord en daarom heb ik me dit afgelopen bezig gehouden met het voorbereiden van mijn aanstaande vakantie naar Schotland.

Het is tenslotte al geleden van 2010 dat ik nog eens voet op Schotse bodem heb gezet. Het is nog langer geleden dat ik nog eens in de Highlands ben geweest.

Ik heb in ieder geval genoeg op de agenda gezet opdat ik me niet zou vervelen. Dertien wandelingen zijn op de Garmin eTREX gezet, wandelingen die zowel bij mooi weer als bij minder mooi weer te doen zijn. Een lijstje met kastelen, abdijen en ruïnes kan uiteraard ook niet ontbreken.

Maar eerst wacht er nog een (drukke) week op ’t werk. ’t Zal even aanpassen zijn aangezien er enkele collega’s terugkomen uit vakantie. Misschien gaat het wel “te druk” zijnKnipogen.